Le secteur de l'événementiel en 2021 : la situation reste critique

Field trip Paradise City – duurzame events

Event Confederation zet in op kennis- en talentontwikkeling rond duurzaamheid, innovatie, veiligheid en human capital. In het kader hiervan organiseren we tijdens de zomer van 2024 enkele relevante field trips voor onze eventsector, zoals ook deze field trip op vrijdag 28 juni 2024 bij Paradise City.

We trappen onze field trips deze zomer af met een bezoek aan het eerder dit jaar door A Greener Future gekroonde meest duurzame muziekfestival ter wereld. We zijn dan ook enorm verheugd dat we een 20-tal event professionals uit onze sector de kans kunnen bieden voor een gratis rondleiding achter de schermen van dit festival en hen te laten kennismaken met tips en best practices over hoe je jouw event duurzamer kan organiseren.

Programma

  • 14u00: ontvangst + netwerk drink
  • 14u30: sustainability tour
  • 15u30: Q&A
  • 16u00: einde

Wil je na deze field trip ook het festival bezoeken, dan kan je via de webshop tickets kopen.

Het wordt ongetwijfeld een interessante dag! Op 18 juni ontvang je een bevestiging per mail van je inschrijving met praktische informatie.

Deze field trip is gratis en voor iedereen die als organisator en/of toeleverancier actief is in onze Belgische eventsector, of je nu werkt in de profit, non-profit of publieke sector. We hanteren echter wel een no-show-fee van 100 euro voor zij die zich inschreven, maar hun aanwezigheid niet annuleerden voor 18 juni. Bij afwezigheid kan je wel steeds (gratis) een collega voorstellen. Neem hiervoor dan zeker contact op met ons via info@event-confederation.be.

Delen