Nieuws

WE ZIEN U: Sensibiliseringscampagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag voor jongeren. cover

WE ZIEN U: Sensibiliseringscampagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag voor jongeren.

Een volledig gratis opleiding voor barpersoneel en een uitgebreid contentpakket - speciaal gemaakt voor de eventsector - met videomateriaal, posters, bierviltjes, stickers en andere visuals. Want het gebeurt vaker dan we denken, vlak onder onze ogen en ongeacht gender, leeftijd of seksuele voorkeur. Zwijgen houdt het taboe in stand en de problematiek in ere: hoog tijd dus om campagne te voeren. We doen een warme oproep aan onze leden om deze campagne actief te ondersteunen en te delen.
Lees verder
Febelux aan het woord cover

Febelux aan het woord

Febelux is de beroepsfederatie van de beurs-, congres- en eventindustrie en vertegenwoordigt vandaag een 100-tal bedrijven die actief zijn als venue, organisator, leverancier en/ of standenbouwer. Wat zij precies doen en hoe zij de toekomst tegemoet zien, lees je hier…
Lees verder
Belmed: Alternative Dispute Resolution cover

Belmed: Alternative Dispute Resolution

Via het online platform Belmed kunnen geschillen tussen consumenten en handelaars en tussen handelaars onderling buiten de rechtbank en langs het internet geregeld worden door tussenkomst van een onafhankelijke bemiddelaar. De raadpleging van het platform is gratis. Waarom de regeling in der minne interessant is? Lees het hier.
Lees verder