Bijscholingen voorgesteld door Bruxelles Formation voor de eventsector

De poot van Bruxelles Formation die zich uitsluitend focust op het bijscholen van werknemers, inbegrepen zij die zich in een situatie van tijdelijke of economische werkloosheid bevinden, heeft in het aanbod aan opleidingen rond digitale competenties en soft skills die door de eventsector als prioritair of strategisch werden aangemerkt verschillende opleidingen uitgekozen die interessant kunnen zijn als antwoord op de vraag van de sector om bijscholing.

Deze opleidingen zijn beschikbaar zowel op afstand, in deze crisissituatie, als “live” van zodra het mag. Ze worden georganiseerd in 3 verschillende pedagogische vormen (e-learning, virtuele klassen en live) en in 2 inschrijvings- en kostenmodellen.

Bruxelles Formation stelt voor om – en dat tot het einde van 2021 – gratis opleidingen aan te bieden via e-learning aan de werknemers (1 gratis module gedurende 1 maand) en aan de werknemers in tijdelijke of economische werkloosheid (1 module per keer, hernieuwbaar tot eind 2021). In de catalogus werden 19 opleidingen uitgekozen (zie de tabel in het (Franstalige) document dat je hier vindt : http://bit.ly/3mLWebK) maar de volledige catalogus is uiteraard ter beschikking.

De werkgevers kunnen de catalogus bekijken, opleidingen kiezen en hun werknemers inschrijven via de volgende link: http://www.brufo.be/elearningbfe/index.php. Het is belangrijk om in het inschrijvingsformulier aan te geven dat het bedrijf werkzaam is in de eventsector en dat de werknemer in kwestie in tijdelijke werkloosheid zit (indien dat het geval is).