Dringende bevraging: annulaties

Ook al is onze sector officieel niet gesloten, toch staat ons door de 4de coronagolf een bijzonder moeilijke periode te wachten. Evenementen worden opnieuw geannuleerd of vooruitgeschoven, de orderboekjes zijn alweer zo goed als leeg.

De Event Confederation zit aan tafel met de federale en regionale overheden om te pleiten voor broodnodige steun de komende weken en maanden zodat we samen deze moeilijke tijd kunnen overleven.

Om onze case te staven met cijfers hebben we dringend input nodig van de bedrijven uit de sector. Jullie input. We moeten de politici aan de hand van reëel cijfermateriaal duidelijk kunnen maken wat er aan de hand is in de eventindustrie.

Hebben we jouw input ook nodig? Jawel! We hebben iedereen nodig die van zichzelf vindt dat hij in onze sector thuishoort. Alsjeblieft, vul de bevraging in! Als we allemaal denken dat iemand anders dat wel zal doen, dan hebben we niets in handen om de politici de ernst van de situatie te laten inzien. Geen cijfermateriaal betekent geen steun!

In de bevraging gaat het om 3 concrete vragen, voor 2 periodes (het 4de kwartaal van 2021 en 2022):

  • hoeveel projecten stonden er op jouw planning?
  • hoeveel daarvan werden er gecanceled of opgeschoven?
  • hoeveel omzet betekent dit?

De bevraging wordt gesloten op dinsdag 23/11, dus aarzel niet en vul ze meteen in! Hier is de link: https://bit.ly/3DTmNFH

Photo by Jeffrey Czum from Pexels