Meet in Flanders Academy #7 over de heropstart van de Vlaamse meeting & eventsector

Op vrijdag 11 juni organiseert Toerisme Vlaanderen (met EventFlanders) de zevende editie van de Meet in Flanders Academy. Met deze (hybride) bijeenkomsten wil Toerisme Vlaanderen de stakeholders van de Vlaamse meeting- en eventsector bij elkaar brengen en de professionalisering van de sector bevorderen. Iedereen die werkzaam is bij meeting- en eventlocaties, congreshotels, PCO’s, eventbureaus en congresbureaus, enz. … in Vlaanderen en Brussel is welkom.

Deze 7de editie vindt plaats in het iconische C-Mine in het mooie Limburg. Het is een hybride evenement, je kan dus zowel live (onder voorbehoud van de coronamaatregelen) als online deelnemen. Moderator van dienst is radiopresentatrice en televisieproducer Sofie Engelen. Het evenement is gratis.

In de voormiddag staan er een aantal plenaire sessies op het programma met in de namiddag break-out sessies rond verschillende onderwerpen. Noteer alvast de volgende plenaire sessies die interessant zijn voor de heropstart van de eventsector:

  • Op weg naar ontmoeting
    Panelgesprek met Stijn Snaet van Event Confederation ("Wat betekent het zomerplan voor de heropstart van de meeting- en eventsector?"), Bert Blocken van KULeuven ("Hoe pak je de ventilatie het beste aan?") en Peter Decuypere van EventFlanders ("Wat zijn de aanpassingen aan het CERM & CIRM 2021?").
  • Op weg naar een florerend event
    Interview met Bart Roman, organisator van WeCanDance.
  • Op weg naar een toekomstbestendige event- en congresvisie 2.0
    Presentatie door Louise Derre en Evelyne Bardyn van Toerisme Vlaanderen met toelichting van resultaten meetingonderzoek en vernieuwde congres- en eventaanpak.

Meer info en details over het programma vind je hier: https://www.toerismevlaanderen.be/meet-in-flanders-academy#nr7

Inschrijven voor deze interessante dag kan je nog tot en met dinsdag 8 juni om 12u00 via de website van Toerisme Vlaanderen: https://meetinflandersacademy7.hybr.live/

Wil je op de hoogte gehouden worden van volgende edities van de Meet in Flanders Academy, dan kan je meteen ook je gegevens achterlaten.