Tickets voor Echo24 nu beschikbaar!

De eerste editie van Echo23, de jaarlijkse conferentie van de Event Confederation voor de Belgische eventrofessionals, was helemaal uitverkocht. Daarom organiseren we op dinsdag 6 februari 2024 graag een volgende editie.

We verwachten net als vorig jaar afgevaardigden uit alle hoeken van onze industrie – leveranciers, organisatoren, bureaus, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land – om te netwerken en van elkaar te leren. Tijdens Echo23 hebben jullie ons verteld dat deze aspecten belangrijke redenen waren om deel te nemen, en ze scoorden nadien ook hoog in ons tevredenheidsonderzoek.

We houden dus rekening met jullie feedback en streven naar dezelfde bruisende sfeer en energie plus nieuwe perspectieven op thema's die van groot belang zijn voor onze branche, met break-out sessies en uitstekende sprekers. Dit jaar zijn we verheugd om ook internationale sprekers in de line-up aan te kondigen.

Net als in 2023 is er gekozen voor een locatie die de visie van de Event Confederation ondersteunt. Echo24 vindt plaats in Hi-Site! in Grimbergen, een voormalige koffiebranderij die onlangs is getransformeerd tot een multifunctionele, duurzame en inclusieve ruimte waar productieve, creatieve en recreatieve activiteiten samenkomen. Een must see!

Echo24 is dus de place to be voor iedereen die gepassioneerd is door de event, live & entertainment industrie en die graag een betekenisvolle rol wil spelen in de toekomst van onze sector. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven via www.echo24.be!

Early bird tickets kosten 245 EUR + BTW voor de leden van de federaties die zijn aangesloten bij de Event Confederation en 295 EUR + BTW voor niet-leden.

We hopen jullie dus in groten getale te zien tijdens Echo24. Het wordt een inspirerende dag met kwalitatieve sessies, netwerken met collega's, uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar.

Praktische info & inschrijven: www.echo24.be