Uitnodiging: Talent Fair – 23/06

The war for talent bereikt een ongezien hoogtepunt. De sector schreeuwde nog nooit zo luid om hands-on eventmanagers, sterk opgeleide HR-profielen & meertalige relatiebeheerders. Is jouw organisatie ook op zoek naar young potentials om het team te versterken? De opleiding Organisatie en Management van Arteveldehogeschool nodigt jou en een collega graag uit voor de grote Talent Fair op donderdag 23 juni 2022 vanaf 15u op campus Kantienberg, Voetweg 66 – 9000 Gent.

Ontmoet de laatstejaarsstudenten Event & Project Management, International Relations en Human Resources nét voor ze finaal afstuderen op deze unieke talentenbeurs, waar de studenten centraal staan.

Aan hun persoonlijke ‘Talent Booth’ vertellen ze jou namelijk vol passie over hun professionele ontwikkeling, dromen en doelen en delen ze de belangrijkste inzichten en aanbevelingen uit hun sectorspecifieke bachelorproef.

Daarnaast kan je bij enkele rasechte student-ondernemers terecht voor een hapje en drankje en krijg je toegang tot de netwerkruimte waar je verder in contact kan treden met de aanwezige studenten, collega’s en andere organisaties uit de sector.

Je krijgt bovendien een verrassend welkomstaperitief aangeboden!

Schrijf je snel in om er zeker van te zijn dat jouw organisatie in contact kan treden met de ruim 160 aanwezige laatstejaarsstudenten, vlak voor ze hun felbegeerde diploma in de wacht slepen. De registraties gaan doorgaans snel en plaatsen zijn enkel gegarandeerd voor de eerste 100 aanmeldingen.

Inschrijven kan via deze link.

Programma

  • 14u45 – Start ontvangst @ campus Kantienberg
  • 15u00 – 17u00 – Bezoek de Talent Booths & Bachelorproefvoorstellingen van studenten Event & Project Management (groep 1) en studenten International Relations.
  • 17u00 – 18u00 – Netwerkmoment en cateringaanbod student-ondernemers
  • 18u00 – 20u00 – Bezoek de Talent Booths & Bachelorproefvoorstellingen van studenten Event & Project Management (groep 2) en studenten Human Resources.
  • 20u00 – 22u00 – Afsluitende netwerkborrel

Doorlopend kan je ook terecht in de food court en bar, verzorgd door student-ondernemers en partners van de opleiding.

Praktische info

  • Wat: Talent Fair Organisatie en Management
  • Tijdstip: Donderdag 23 juni 2022
  • Waar: Arteveldehogeschool | Campus Kantienberg (Voetweg 66, 9000 Gent)
  • Parkeren: parkeren mogelijk onder Sint-Pietersplein. De campus beschikt over een fietsenstalling en is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.